Forum
{{ post.commentCount }}

Didn't find anything.

{{ searchResult.errors[0] }}



Alanyaspor *
Canceled Abandoned
:
vs
HT {{ maCtrl.match.homeScoreHT }} : {{ maCtrl.match.awayScoreHT }}
FT {{ maCtrl.match.homeScoreFT }} : {{ maCtrl.match.awayScoreFT }}
ET {{ +maCtrl.match.homeScoreET + +maCtrl.match.homeScoreFT }} : {{ +maCtrl.match.awayScoreET + +maCtrl.match.awayScoreFT }}
PEN {{ maCtrl.match.homeScorePEN }} : {{ maCtrl.match.awayScorePEN }}
Fenerbahce *
{{ maCtrl.match.homeAggrWin ? maCtrl.match.homeTeam.name : maCtrl.match.awayTeam.name }} win {{ maCtrl.match.homeScoreAggr || 0 }} : {{ maCtrl.match.awayScoreAggr || 0 }} on aggregate {{ maCtrl.match.homeAggrWin ? maCtrl.match.homeTeam.name : maCtrl.match.awayTeam.name }} win on away goals rule after {{ maCtrl.match.homeScoreAggr }} : {{ maCtrl.match.awayScoreAggr }} aggregate {{ maCtrl.match.homeAggrWin ? maCtrl.match.homeTeam.name : maCtrl.match.awayTeam.name }} win {{ maCtrl.match.homeScorePEN }} : {{ maCtrl.match.awayScorePEN }} on penalties after {{ maCtrl.match.homeScoreAggr || 0 }} : {{ maCtrl.match.awayScoreAggr || 0 }} aggregate
Aggregate score {{ maCtrl.match.homeScoreAggr }} : {{ maCtrl.match.awayScoreAggr }}

  • {{ maCtrl.match.homeTeam.name }}
  • Goals
  • {{ maCtrl.lastname(event.player.name) }} ({{ event.elapsed }}')
  • Cards
  • {{ maCtrl.lastname(event.player.name) }} ({{ event.elapsed }}')
  • {{ maCtrl.match.awayTeam.name }}
  • Goals
  • {{ maCtrl.lastname(event.player.name) }} ({{ event.elapsed }}')
  • Cards
  • {{ maCtrl.lastname(event.player.name) }} ({{ event.elapsed }}')
{{ maCtrl.homeTeamPerformancePoll.totalVotes + maCtrl.awayTeamPerformancePoll.totalVotes }} Votes
Alanyaspor vs Fenerbahce
Team Performance
10 Comments
Emrecan_58 7 years ago Edited
Besiktas 149 3375
Fenerbahçe were lucky. After kick off Alanya probably had their best start in their history. They could've done it 3-0 at 19th minute or even 4-0 but with an unlucky goal they conceded, they lost their whole attention on the game.
0
  • History
Showing previous versions of this text.
Fenerbahçe were lucky.
sinan1907 7 years ago
Fenerbahce, Turkey 0 32
Harbi 8-0 bile olabilirdi ne şanslı takımmışız valla... toplar kendi kendine gitti gol oldu zaten oyuncuların emeği falan yok... biz maç çevirdik mi zaten ya şike yapmışızdır ya da şansa değil mi... BJK ligi ikinci ile en az 10 puan farkla lider bitirmediği sürece gözümde şampiyon falan değildir, ligin ilk yarısını unutmadık...
0
Emrecan_58 7 years ago
Besiktas 149 3375
Ne şikesi birader öyle bir şey mi dedim ben? Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynadığını görmek beni bile sinirlendiriyor emin olabilirsin. Ligin ilk yarısını unutmadık diyorsun da geçen haftaki Mehmet Topal golü neydi kardeşim? Ne yalan söyleyeyim hiç hakem hatası olmasaydı bile bu sezon Beşiktaş'ı geçebilecek bir takım yoktu. Belki Başakşehir, ama onlar da çok direnemez.
0
sinan1907 7 years ago
Fenerbahce, Turkey 0 32
Şike lafını genel olarak söyledim rakiplerimizin mazereti budur genelde sen üzerine alınma. Topal kasıtlı değildi bi kere top eline çarptı o anda kim olsa o avantajı kaçırmaz kaleye çakardı o da öyle yaptı, hakemin kart vermesi lazımdı. Yani mesela Gomez'in geçen yıl stoperimizi çekerek faul yapması topu alması ve gol atması durumuyla aynı değil, birinde kasıt var diğerinde ortaya çıkmış durumdan faydalanma var. Ayrıca bizi bu konuda eleştirecek son kişidir BJK'liler.. Daha bu yıl ligin ilk yarısında gole giden Volkan Şen'e kara kartallardan biri faul yaparken diğeri de kanatlarıyla perdeliyor hakemin görüş alanını kapatıyordu, ondan sonra hakem görmez tabii.
0
sinan1907 7 years ago
Fenerbahce, Turkey 0 32
Sizin sisteminiz bu işte diş geçirebildiğinizi yeri geliyor eze eze yeniyorsunuz diş geçiremediğiniz takımların da böyle net ataklarını hiç de "efendi" olmayan bir şekilde durduruyor hakemi aldatıyor sonra da en iyi biziz en efendi biziz diyorsunuz. Belki de her şey takım oturana kadar bir şekilde potadan düşmemekti, herşey mübah deyip potada kalmaktı amacınız belki de (yani Şenol beyin amacı) ki bence öyleydi ve başarılı da oldunuz ama dediğim gibi GS ve FB'nin kötü oynaması mazeret değil BJK en az 10 puan farkla lider bitirmeli yoksa şampiyon değildir gözümde.
0
Emrecan_58 7 years ago
Besiktas 149 3375
Evet bazı hakem hataları vardı ben yoktu demiyorum. Ki video review uygulamasının bizim lige de getirilmesini en çok ben isterim. Kupa maçı mesela o da bizimkiler üzerinde vir moral etkeni oldu. Tabi ben bizim kupadan elenmemizden memnunum o ayrı. Benim demek istediğim ligde hiç hakem hatası olmasaydı bile bu oyunla yine biz şampiyon olurduk. Fenerbahçe bu maçı kazandı evet hak etti mi evet. Ancak bu hâlâ Fenerbahçe'nin ne kadar kötü oynadığı gerçeğini değiştirmiyor.
0
sinan1907 7 years ago
Fenerbahce, Turkey 0 32
Haklısın çok kötü oynuyor takım, Lens haricindekiler ya vasat ya da kötü, efor var ama pozitif sonuçlu değil... Asıl sıkıntı kötüoynamasından ziyade kötü yönetilmesi, bu başkanla olmuyor işte son saniye bir sürü şampiyonluk kaçırdık, nisanda şampiyon yapan adamı kovduk. Bu adam artık kalmak istiyorsa (yani taraftarın gönlü ile kalacaksa) eski şampiyonlukları saydırmalı bir şekilde (cumhuriyet öncesi dahil) yoksa bu adamın sportif başarı getireceği yok.
0
Emrecan_58 7 years ago
Besiktas 149 3375
Katılıyorum. Ve umuyorum ki Fenerbahçe'yi eski günlerinde görürüz yakın gelecekte. Düşün yıllar yıllar sonra ilk defa ilk 2'ye, bırak 2'yi ilk 3'e bile giremeyebilir bu sene. Neyse bundan sonraki maçlarınızda başarılar. Vodafone Arena'daki hariç :D
0
sinan1907 7 years ago
Fenerbahce, Turkey 0 32
Başarı dileklerin için sağol, en son Luis Aragones döneminde bu kadar kötüydük ligi 4. bitirmiştik. Ama dediğim gibi asıl sıkıntı yönetimde, yanlış anlama mesela Aziz sizin kulübün başında olsa aynı oyuncu kadronuzla yine bizim düştüğümüz duruma düşerdiniz. Hayırlısı olsun ne diyelim. Size de Avrupa'da başarılar. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 2000 yılından sonra dünya bayağı bir değişti, yani insanlar. Galatasaray'ın uefa kupası maçını canı gönülden destekleyerek izlemiştim, boynum tutulmuştu televizyondan kafamı ayırmıyordum çünkü. Sonra ne oldu? Dün desteklediğimiz adamlar "bizim uefa kupamız var olum" diyerek bizi eziklediler. Başkanlar zaten koca koca adamlar bize örnek olacağı yerde yangına körükle gidiyorlar. Bu saatten sonra da düzelmez bu işler. Hayırlısı.
0
Emrecan_58 7 years ago
Besiktas 149 3375
Aynen. Ben mesela bu sitede hiçbir Türk takımını kötüleyecek bir şey demedim. Hatta Avrupa'da tüm Türk takımlarını desteklediğimi herkes bilir. He taraftar konusu ayrı mesele. Belli taraftarları kötülediğim olmuştur. Ama birbirini destekleyen, küçük bir olaydan sonra çocuk gibi birbirini aşağılamayan her takım taraftarına saygım sonsuzdur. Ve dediğin gibi bu günlerden sonra da düzelmez bu işler artık. Saygılarımla.
0
Load More
. . . Speak Your Mind . . .
Please log in or sign up to comment.
  • SAY IT